Bedrijfskleding; reclame en herkenning

Goede bedrijfskleding, met bedrukking of borduring, is een vorm van reclame maken. Zeker wanneer er op een locatie buiten de deur wordt gewerkt. U en uw mensen lopen rond met het logo van het bedrijf, wat ervoor zorgt dat potentiële opdrachtgevers de naam van uw bedrijf op een professionele manier zien. Naast het laten zien wie je bedrijf is, zorgt bedrijfskleding ook voor herkenning. Ideaal op klussen waar veel opdrachtgevers tegelijk aan het werk zijn. Is iemand op zoek naar u of uw mensen, dan zijn jullie makkelijk te vinden. En dit alles al vanaf 1 stuk!

Bedrukking

Comfort en kwaliteit zijn belangrijk voor uw bedrijfskleding. Maar het moet ook representatief zijn. Daarom kunnen we kleding voorzien van een opdruk. Ideaal voor het aanbrengen van een bedrijfsnaam en/of logo. Het bedrukken van een logo of bedrijfsnaam kan op veel soorten kleding. De bedrukking gaat in principe net zo lang mee als de kleding zelf. Wilt u er met uw mensen representatief bijlopen op de lange termijn? Laat dan uw bedrijfskleding bij ons bedrukken. Kom langs bij ons voor mooie voorbeelden en het bespreken van de mogelijkheden. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Borduring

Een geborduurde print op kleding heeft een luxe en exclusieve uitstraling. De borduring van bedrijfskleding is een methode waar allerlei factoren het uiterlijk bepalen. Bovendien kan de onderlinge afstand variëren zodat er allerlei soorten opdrukken mogelijk zijn. Zowel fel of juist vaag gekleurd, maar ook meer of minder glanzend. Door meerdere kleuren te gebruiken kan er een kleurovergang worden aangebracht. Vanwege de luxe uitstraling van de borduring valt de reclame des te beter op.

Club & sportkleding

Naast de bedrijfskleding kunt u bij ons ook terrecht voor kleding voor uw; club, sportclub, vriendengroep, carnavalsvereniging, persoonlijke kleding zoals een mooi bedrukt cadeau of dergelijken. Wij zijn niet gelimiteerd aan een minimale afname dus voor al uw bedrukte of onbedrukte kleding kunt u bij ons terrecht.

Goede en veilige bedrijfskleding

Naast herkenbaarheid is het belangrijk dat kleding ook kwalitatief en veilig is. We maken uitsluitend gebruik van gerenommeerde merken om goede kwaliteit te kunnen bieden. Daarom bieden we ook stevige en veilige kleding voor beroepen waarin dit belangrijk is. Bijvoorbeeld broeken voor stratenmakers met vulling in de kniegedeelten of broeken met dikkere stof voor in de metaalbewerking. Wij denken met u mee en kijken welke materialen passend zijn als werkkleding. Ook met het materiaal van de werkschoenen houden we hier rekening mee.

Bent u op zoek naar representatieve en kwalitatieve bedrijfskleding voor u en uw medewerkers? Neem contact met ons op of kom een kijkje nemen in onze catalogi.Hulp nodig

Graag spreken met een van onze medewerkers? Bel ons op ons telefoonnummer en we proberen al uw vragen te beantwoorden & adviezen te geven.

Geïntresseerd in wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op.
          Dutch      English      French      German