Een website / webshop laten maken?

Een professionele website laten maken? Dan ben u hier aan het juiste adres. JSBR ontwikkelt, bouwt en onderhoudt professionele, succesvolle websites voor zowel particulieren als bedrijven. Met ruim 5 jaar ervaring in webdesign zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van internet. Of u nu een eenvoudige website wilt laten maken of een meer gecompliceerde, of u het onderhoud van uw website zelf wilt doen of uitbesteden, bij ons kunt u de website laten maken die aan uw wensen voldoet.

Ook voor webshops werken wij met professionele designs die naar uw wensen worden ontworpen. Een design vormt de basis voor uw nieuwe webshop. Meer weten? Informeer naar de mogelijkheden.

Webhosting

Bent u opzoek naar hosting? Kijk niet verder, wij helpen u graag verder. Of u nu een website door ons heeft laten ontwikkelen of zelf een website heeft. U kunt altijd terrecht bij ons voor uw hosting, wij kijken graag mee wat het beste bij u aansluit. Mocht u nou geïnteresseerd zijn, bel of mail ons dan voor meer informatie.

Webdesign

Het internet is een wereld van ongekende mogelijkheden en kansen. JSBR heeft alle kennis in huis om voor jouw bedrijf een website of webshop te creëren waarmee u deze optimaal kan benutten. Interesse? Wij nemen graag de tijd voor u.

Onderhoud en aanpassen

Heeft u al een website? En wilt u daar nou onderhoud aan gepleegd hebben of wilt u iets aangepast hebben. Dan kan dat natuurlijk ook, wij denken graag mee met wat we voor u kunnen betekenen.

Hulp nodig

Graag spreken met een van onze medewerkers? Bel ons op ons telefoonnummer en we proberen al uw vragen te beantwoorden & adviezen te geven.

Geïntresseerd in wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op.
          Dutch      English      French      German