Wilt u zichtbaar zijn, overal waar je komt? Kies voor de kracht van voertuigreclame! Bij JSBR zetten we ons al jaren succesvol in voor kleine en grote bedrijven. Wij leveren kwaliteit op maat én op tijd. Mogen we uw bedrijf zichtbaar maken?

Voertuigreclame: uw rijdende visitekaartje

Een auto, een bedrijfswagen of een vrachtwagen voorzien van full-colour bedrukking of het verzorgen van complete wagenpark belettering? Alles kan!

Waar u ook bent, uw bedrijfsvoertuig is zichtbaar voor iedereen. Het is een rijdend of stilstaand visitekaartje! De ideale gelegenheid om te laten zien wie u bent. Bij JSBR zetten we voertuigreclame in om uw bedrijf zichtbaar te maken. Elke klant is anders en we houden van die afwisseling en diversiteit. Zo zijn én blijven we de juiste partner voor de zelfstandige ondernemer en de grote multinational. Voor sommigen van onze klanten doen we letterlijk alles. Bijvoorbeeld voor de lokale motordealer: ‘Hier is mijn logo, kun je er wat moois van maken?’ Natuurlijk. Doen we graag!

Van visualisatie tot constructie: voertuigreclame van A tot Z

Voertuigreclame is op verschillende manieren toepasbaar. Van het eenvoudig bestickeren of beletteren van voertuigen, tot volledige bedrukking met full colour afbeeldingen. Autoreclame is een optie, maar zelfs reclame op vrachtwagens, kranen en materieel of andere speciale voertuigen is mogelijk! Heeft u al een idee voor het ontwerp of wilt u dat we meedenken? Laat maar weten. Met het juiste logo, tekst en font maken wij uw wensen waar. We sluiten ons bij u aan!

Ook uw personenauto onder handen laten nemen?

Wij verzorgen ook alles voor uw personenauto, u kan het zo gek niet bedenken. Wij verzorgen o.a. striping, zonnestrips, club of persoonlijke belettering, ritten reclame & stickers en nog veel meer! Wij denken graag met u mee wat we nog meer voor u kunnen betekenen dus bel of mail ons voor meer informatie.

Eén of honderd voertuigen: geen klant te groot of te klein

Heeft u voertuigreclame nodig voor enkele bedrijfswagens of een compleet wagenpark? Geen probleem! Ook wanneer het gaat om bijvoorbeeld fleetmarking sluiten we precies aan bij wat uw bedrijf nodig heeft. Onze klanten herkennen JSBR aan onze flexibiliteit, kwaliteit en creativiteit. We schakelen snel, streven altijd naar de beste oplossing en lichten uw unieke identiteit uit. Dat zeggen we niet alleen, dat doen we ook. Al zeker 5 jaar. U zult ontdekken dat u met een ervaren en prettige partner zakendoet. Wanneer kunnen we beginnen?

Hulp nodig

Graag spreken met een van onze medewerkers? Bel ons op ons telefoonnummer en we proberen al uw vragen te beantwoorden & adviezen te geven.

Geïntresseerd in wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op.
          Dutch      English      French      German