Relatiegeschenken

JS Belettering & Reclame heeft een veelzijdig assortiment aan relatiegeschenken; direct uit voorraad leverbaar en met zorgvuldigheid behandeld. Onze producten zijn van kwalitatief hoog materiaal gemaakt waardoor ze er niet enkel mooi uitzien, maar ook lang meegaan. Om de relatiegeschenken nog persoonlijker te maken kunnen wij deze bedrukken met uw logo of tekst. Mocht het product dat u zoekt niet op onze website vermeld staan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, zodat we samen tot een gewenst eindproduct kunnen komen.

Uw relatiegeschenken laten bedrukken?

Ook relatiegeschenken kunnen bedrukt worden bij JS Belettering & Reclame. Afhankelijk van de omvang, materiaal en de kleur van uw geselecteerde product informeren wij u graag hoe uw logo het best tot zijn recht komt. Relatiegeschenken zijn dé manier om uw klantenkring te behouden of zelfs te vergroten. Een persoonlijke opdruk mag dan ook niet ontbreken! Mocht u meer informatie wensen, neem dan contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak.

Hulp nodig

Graag spreken met een van onze medewerkers? Bel ons op ons telefoonnummer en we proberen al uw vragen te beantwoorden & adviezen te geven.

Geïntresseerd in wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op.
          Dutch      English      French      German